More

Summer Rayne Oakes – inspiratie

Summer Rayne Oakes

Per toeval stuitte ik op een filmpje over het appartement van Summer Rayne Oakes. Het is bijna een echte jungle, in dat kleine beetje ruimte. Ze heeft er meer dan 500 planten staan. En weet je wat? Ik vind het prachtig. Ik vind het zo ontzettend inspirerend! Ik vind het echt geweldig. Ik krijg echt het verlangen om eens naar haar appartement toe te gaan en ik krijg spontaan zin om mijn eigen appartement een make-over te geven. Met meer planten natuurlijk.

Ik krijg er een heel tevreden gevoel van, als ik haar filmpjes zie. Heel sereen, rustig en kalmerend. Ik kom echt in een fijne flow als ik haar appartement zie. Dat effect wil ik thuis ook wel hebben. Ze heeft ook een YouTube kanaal en ik heb mij geabonneerd. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Niet alleen haar appartement vind ik tof, ik vind die hele meid ook gewoon geweldig. Wat een mooi mens is zij. ♡

In love

Ik ben verliefd geworden op de planten, op haar kleding, op de levensstijl en op de sfeer. Ik moet zeggen dat ik meteen de neiging kreeg om de kringloop in te duiken om ook zulke leuke kleding te scoren en dat is dan tweedehands, dus beter voor het milieu. Ook iets waar zij voor staat.

Op YouTube

Zie hier een van de filmpjes waarin Summer Rayne Oakes geïnterviewd wordt:

Hopelijk begrijp je het serene gevoel wat ik bedoel. Ik zou niet zoveel planten als Summer willen, maar wel zeker een paar meer dan ik nu heb. Ik heb al een plan gemaakt om wat meer kruiden in huis te halen. Onder andere salie, citroenmelisse, lavas, munt en bieslook. Rozemarijn heb ik al staan.

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren en ik ben benieuwd hoe je over planten in huis denkt, dus laat een berichtje achter als je dat leuk vind!

Liefs, Larissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *